fbpx

Hemsidor & E-handel.

Förlora inte kunderna som letar efter dig.
Hur viktigt är första intrycket och vad kan man göra åt det?

Hemsidor som används

Alla våra hemsidor är mobilanpassade. De fungerar alltså lika bra i telefonen som på surfplattan och datorn. Lätta att hantera är de också – de är nämligen gjorda i WordPress.

Säkert – GDPR redo hemsida

Våra hemsidor använder sig av moderna säkerhets-best practices och kan levereras GDPR redo. Säkra hemsidor med SSL-certifikat gör Google extra nöjd med kunder som följd.

Digital strategi

En digital närvaro är mer än en hemsida – och kan sträcka sig från sociala medier och sökmotoroptimering till e-handel. Vi tror på långsiktiga samarbeten och hjälper dig att lyckas.

Mobilanpassad hemsida, varför så viktigt?

Vi alla vet att Google bestämmer i slutändan om vi får och vilka kunder vi får till vår hemsida. Och Google har bestämt att mobilanpassade hemsidor är det enda rätta – sedan en tid tillbaka rankas ens hemsida i Googles sökningar utifrån hur pass användarvänlig den är på mobilen. I kort betyder det att en mobilanpassad sida är i princip ett krav nuförtiden för att kunder som letar efter ens produkter eller tjänster skall hitta en via Google.

Visste du att hela 40% av alla som söker efter något via mobilen, kommer att välja ett annat sökresultat om sidan de hamnade på inte var mobilanpassad? Det betyder att du har alla möjligheter att vara bäst bland dina konkurrenter, öka kund lojaliteten, trafiken till din hemsida och därmed ha en stor konkurrensfördel.

Ta gärna en titt på vår hemsida effektiviserat.se i din mobil (om du nu inte redan gör det) och ta sedan en titt på er egna eller era konkurrenters hemsidor. Vad får du för intryck?

Sökningar på Google

  • Via dator %
  • Via mobil %

Hur går det till när man skaffar en ny hemsida eller e-handel?

Det är lätt att känna sig överväldigad av IT-projekt och jag förstår osäkerheten – tyvärr är inte transparensen alltid jätte hög i branschen.
Det är nya tider nu dock och nedan kan du få en snabb överblick över processen för en ny hemsida eller en ny säljande e-handel.
På så sätt vet du vad du kan förvänta dig i de olika delarna av projektet så att du alltid kan känna dig trygg.

[icon_timeline tl_animation=”tl-animation-slide-out”][icon_timeline_item time_title=”1. Introduktion & Analys”]Vi lär känna varandra och tar tillsammans reda på svaren av frågor så som:
Vad vill vi uppnå? Vem är era kunder? Hur når vi bäst ut till dem?[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2. Design”]Nu tar jag fram design- och lösningsförslag enligt de behoven och önskemålen vi hade i analysfasen. Här godkänns designen innan utvecklingen påbörjas.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”3. Utveckling”]Sedan sker själva utvecklingen av sidan.
Vi stämmer av löpande så att du alltid känner dig trygg i projektet.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”4. Lansering”]Grattis! Nu är de sista justeringarna färdiga och vi kan stoltsera med en professionell hemsida eller e-handel som attraherar kunder och ökar eran försäljning.[/icon_timeline_item][/icon_timeline]

Det låter bra – hur går vi vidare?

Vi tror på att det ska vara enkelt – därför har vi på Effektiviserat paketerat vårt erbjudande (inte själva hemsidan!).

Professionell Hemsida-paketet passar mindre företag perfekt.
Annars finns vårt Bäst i klassen-erbjudande som är för de som redan kommit en bit i sin digitala resa.
Leveranstiden för en ny hemsida är endast ca 2 veckor.

Bäst i klassen
För er med stenhårt fokus på tillväxt
  • För dig som vill nå stjärnorna. Här går vi steget längre tillsammans och skräddarsyr ett paket med de delar som krävs för den lite större webbplatsen med en digital strategi.
  • - Omvärldsanalys
  • - Sökmotoroptimering & AdWords
  • - E-handel
  • - Integrationer eller andra specialfunktioner

Är du osäker på vad som är rätt för dig eller har några frågor?
Hör av dig till oss på info@effektiviserat.se eller 040-55 54 55, vi på Effektiviserat hjälper gärna dig.

Meny