fbpx

Effektiviserat blir en del av Giza Solutions. Giza Solutions AB

De båda verksamhetskonsultföretagen Giza Solutions AB och Effektiviserat AB kommer att gå samman under första halvan av 2023.

Med Giza Solutions kommer vi kunna ha tillgång till ännu mer resurser, bli mindre personberoende men framför allt – göra era verksamheter ännu bättre.

Vi är fortfarande ett med er våra kunder – det blir bara ännu mer Pyramid åt folket helt enkelt!

Vid frågor eller funderingar så är vi som vanligt bara ett samtal bort.
Kevin Sandström | 0735-30 56 53 | kevin@effektiviserat.se

Effektiviserat och Giza Solutions går samman. Kevin Sandström och Jörgen Palm skakar hand.

Giza Solutions AB och Effektiviserat AB stärker sina kunderbjudande genom fusion.

9 januari 2023 | Pressmeddelande (PDF)

De båda verksamhetskonsultföretagen Giza Solutions AB och Effektiviserat AB har undertecknat en avsiktsförklaring om samgående. Samgående kommer att ske under första halvan av 2023.

Båda bolagen är partner med Vitec Unikum Datasystem AB som utvecklar affärssystemet Pyramid.

– Effektiviserat tillför ett härligt driv och spjutspetskompetens inom affärssystemet Pyramid och verksamhetsutveckling, vilket gör att vi kan ta oss an ännu mer komplexa kunder och uppdrag. Samtidigt får deras befintliga kunder tillgång till en större och väletablerad supportorganisation, säger Jörgen Palm, vd på Giza Solutions.

Tanken är att Giza Solutions tar över Effektiviserats medarbetare och kunder efter utförd fusion. Processen underlättas av att bolagen har samma filosofi: kunden kommer alltid först.

– Det känns väldigt bra! Vi är ett litet bolag med seniora konsulter. Vi ser fram emot att få ny energi tillsammans med Giza Solutions. Det är mycket positivt för våra kunder då vi tillsammans får större resurser och vi blir inte lika personberoende. Det kommer också att hjälpa oss att attrahera nya och vidareutveckla befintliga konsulter, säger Kevin Sandström, grundare och vd på Effektiviserat AB.

Det började med ett vanligt samtal om att tillsammans utveckla en tilläggsfunktion till affärssystemet Pyramid. Det fortsatte med ett samarbete i en nyuppsättning där Effektiviserat varit underkonsult till Giza Solutions. Någonstans där på vägen inleddes diskussioner om ett utökat samarbete och kanske till och med ett samgående av våra respektive bolag, säger Jörgen Palm, vd på Giza Solutions.

Giza Solutions öppnade under hösten 2020 ett kontor i Malmö/Lund-regionen, närmare bestämt i Alnarp, med tre konsulter. Genom samgåendet med Effektiviserat AB blir det en riktig ”site” i Malmö/Lund-området, det blir en större arbetsplats med fler kollegor, fler erfarenheter kan utbytas och stärka vårt kunderbjudande. Båda bolagen har djup kompetens och lång erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling samt av affärssystemet Pyramid.

Efter sammanslagningen kommer Giza Solutions ha 12 medarbetare och omsätta drygt 14 miljoner kronor. Bolaget kommer att leta efter en ny kontorslokal i Malmö/Lund-området men Kristianstadskontoret kommer att vara kvar precis som det är idag.

För ytterligare information:
Jörgen Palm, VD Giza Solutions AB | 073-250 18 52 |  jorgen.palm@gizasolutions.se

Kevin Sandström, VD Effektiviserat AB | 073-530 56 53 |  kevin@effektiviserat.se

Fakta om Giza Solutions AB:
Grundades 2016 av Jörgen Palm och Eric Ericson. Giza Solutions är ett verksamhetskonsultbolag som erbjuder affärsstöd, verksamhetsutveckling och processoptimering till sina kunder. Bolaget består av nio konsulter med lång erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera sin verksamhet och öka sin lönsamhet. Huvudkontoret finns i Kristianstad men bolaget har även ett kontor i Alnarp (Malmö/Lund). Kunderna finns över hela Norden.

Fakta om Effektiviserat AB:
Bolaget grundades 2018 och är baserat i Malmö. Effektiviserat drivs av Kevin, Axel och Viktor – systemkonsulter & utvecklare från Malmö med stor erfarenhet av att förbättra företag via digitalisering till större lönsamhet.

Meny